duminică, 15 martie 2009

Rulada cu rosii si capsuni



Ingrediente:

4 oua
80 g zahar pudra
95 g faina simpla
55 g ulei porumb
2 Linguri gem capsune


80 g zahar pudra
80 ml apa
200 g rosii cherry
100 g crema unt/butter cream,pt umplut rulada-vezi reteta

Pregatire:

1.Bati ouale si zaharul pana se deschid la culoare si se umfla.
2.Adaugi faina,usor,apoi uleiul.
3.Torni intr-o tava de 25/35 cm.
4.Pui gemul capsuni in cornet trasezi cateva linii pe aluat,coci la 200*C,cca 8 min.Nu supracoace,pt ca-ti va fi greu sa rulezi.Ai grija deoarece gemul se va lipi de gratarul sarma,rastorni rapid pe alt raft sarma si lasi sa se raceasca.
5.Fierbi rosiile cu apa si zahar pana siropul se ingroasa,usuca.
6.Asezi rulada pe o hartie intinzi crema unt deasupra.
7.Pui 1 rand gem de rosii la marginea ruladei,rulezi.
8.Pui in frigider,cand se intareste tai felii si servesti.

Reteta aici:

Tomato Swiss Roll

http://auntyyochana.blogspot.com/2006/08/tomato-swiss-roll_16.html

Niciun comentariu: