joi, 3 ianuarie 2013

Supa de nunta turceasca



Ingrediente 2 portii:

500 g carne oaie
1 ceapa
1 morcov
7 linguri unt
4 linguri faina
3 galbenusuri
suc de la 1 lamaie
½ lingura sare
paprika

MDP;

In 3 l apa pui carnea,ceapa intreaga,morcov.Fierbi la focc mic 2 ore acoperit.Cand carnea e moale o scoti ,o tai si o pui din nou in oala.Intr-o oala se topesc 4 linguri unt,pui faina,lasi 2-3 min pe foc.Torni treptat supa amestecand continuu,acoperi si lasi sa fiarba inabusit.Galbenusurile se bat bine cu sucul lamaie,se pun in supa cate putin,se adauga aceasta compozitie in supa si se stinge focul.Supa se toarna in farfurii adanci se toarna in fiecare farfurie restul de unt topit amestecart cu paprika,se serveste imediat.


Niciun comentariu: