miercuri, 9 ianuarie 2013

Carne de vita cu taitei in sos de lamaie



Ingrediente 4 portii:

1 ceasca taitei cu ou
2 linguri unt/margarina
¾ ceasca ceapa tocata
680 g carne vita slaba
450 g ciuperci feliate
¾ ceasca apa
2 galbenusuri
3 linguri suc lamaie
2 linguri cherry

MDP;

Se pun taiteii intr-un vas,se acopera cu apa fierbinte,se lasa 20 min,se scurg.Se caleste ceapa in unt  topit 5 min,se pune carnea ciupercile,taiteii,se da focul mare se mai fierb 5 min.,amestecand,se adauga apa se mai lasa 10 min la foc mic.Separat se amesteca galbenusurile cu sucul lamaie si cherry,in acest sos pui carnea, ciupercile,taiteii,se toarna totul in tigaie,se fierbe incet amestecand inca 5 min.Se serveste fierbinte.



Niciun comentariu: