joi, 3 ianuarie 2013

Ostropel de pui mediteranean


Ingrediente 4 portii:

960 g piept de pui,cuburi
2 cepe medii feliate
1 ardei gras verde si galben,tocat
½ lingurita scortisoara
½ lingurita ghimbir
960 g cartofi fierti,cuburi
435 g rosii conservate fara sare,scurse bine si taiate cuburi
2 linguri stafide aurii
480 ml supa de pui fara grasime si continut scazut de sodiu

MDP: 

In tigaia incinsa prajesti 2 min. puiul,intorcand o singura data,apoi lasi deoparte.Se adauga restul ingredientelor,se inabuse 2 min. la foc mic.Se pune din nou puiul in tigaie,se acopera si se lasa la calit 30-40 min.,pana se desprinde de pe oase.Aranjezi cartofii si carnea in 4 farfurii.Se da focul mare si se mai fierbe sosul ramas 2 min.,amestecand constant.Se pune sosul peste crtofi si carne si se servest eimediat.

Niciun comentariu: