joi, 31 ianuarie 2013

Tricolorul



Ingrediente:

1 pachet biscuiti obisnuiti
8 oua
500 g zahar
2 vanilii
1 margarina
1 praf copt
100 g mac
100 g nuca cocos
2 linguri faina
300 ml lapte
1/2 l frisca

MDP:

Blat;bati spuma albusurile cu 250 g zahar.incorporezi apoi macul,cocosul,faina,praful de copt,amestecand continuu cu lingura de lemn.Coci in tava aragazului.
Crema;freci 8 galbenusuri cu 200 g zahar,vanilia,300 ml lapte.Pui la fiert,lasi pana se ingroasa,amestecand continuu,sa nu se prinda.Lasi la racit apoi adaugi in crema margarina.
Insiropezi blatul-daca iti plac prajiturile insiropate,daca nu il lasi asa.Asezi deasupra toata crema,peste ea asezi un rand de biscuiti iar peste ei pui un strat gros de frisca.

Reteta:
Angelica Holici

Niciun comentariu: