vineri, 4 ianuarie 2013

Pui la gratar cu branza de oaie


Ingrediente 4 portii:

4 piepti pui fara os si piele
2 lingurite ulei masline(in afara celui pt prajit)
1,5 ceasca faina
2 lingurite paprika dulce
170 g branza oaie
sare
piper
patrunjel tocat

MDP:

Se unge puiul cu ulei.Se amesteca faina cu mirodeniile.Se imbraca puiul cu compozitia de faina.Tai branza felii.In uleiul incins la temp. medie prajesti puiul 3 min. pe fiecare parte.Cand pieptii de pui se intorc in tigaie se adauga pe fiecare parte cate o felie de branza.Dupa ce sunt gata se acopera si se mai lasa pe foc 3 min.Se stinge focul si se lasa acoperit cu capac.Se aranjeaza garnitura de salata pe fiecare farfurie,se adauga puiul,se servesc impreuna.
Garnitura de salata:salata verde,ulei masline,otet.



Niciun comentariu: