Ingrediente 2 portii:
4 oua
pireu obtinut din:1 kg spanac/stevie
2 lingurite faina
sare
smantana
cascaval
MDP:
Se freaca galbenusurile cu pireul de spanac,faina,sarea,albusurile batute
spuma.Se intinde compozitia in tava unsa si infainata,se da la cuptor.Se scoate
din cuptor se intinde pe un servet ud si bine stors.Se pune sos alb in mijlocul
omletei,se ruleaza.Se asaza intr-o forma unsa se da cu smantana amestecata cu 1
lingurita faina se presara cascaval ras,se da la cuptor sa se rumeneasca,se
serveste fierbinte.
Sos alb:
Ingrediente:
75 g faina
1 pahar lapte
75 g unt
1 ou
50 g cascaval
50 g afumatura
MDP;
Se pune untul la topit se adauga faina,se toarna laptele cate putin.Cand
sosul este bine legat se ia de pe foc,se pune
cascavalul,afumatura,galbenusul,sarea si albusul batut spuma.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu