joi, 3 ianuarie 2013

Omleta verde rulata



Ingrediente 2 portii:

4 oua
pireu obtinut din:1 kg spanac/stevie
2 lingurite faina
sare
smantana
cascaval

MDP:
Se freaca galbenusurile cu pireul de spanac,faina,sarea,albusurile batute spuma.Se intinde compozitia in tava unsa si infainata,se da la cuptor.Se scoate din cuptor se intinde pe un servet ud si bine stors.Se pune sos alb in mijlocul omletei,se ruleaza.Se asaza intr-o forma unsa se da cu smantana amestecata cu 1 lingurita faina se presara cascaval ras,se da la cuptor sa se rumeneasca,se serveste fierbinte.

Sos alb:

Ingrediente:
75 g faina
1 pahar lapte
75 g unt
1 ou
50 g cascaval
50 g afumatura

MDP;

Se pune untul la topit se adauga faina,se toarna laptele cate putin.Cand sosul este bine legat se ia de pe foc,se pune cascavalul,afumatura,galbenusul,sarea si albusul batut spuma.

Niciun comentariu: