sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Oua la ceasca


Ingrediente 2 portii:

4 oua
40 g unt
150 g ciuperci tocate marunt siscurse
20 g ceapa tocata mic
20 ml ulei
marar
patrunjel
80 ml sos alb preparat cu:zeama carne,25 ml smantana,sare,piper

MDP:

Ceapa se caleste cu ¼ din cantitatea de ulei si unt pana se ingalbeneste.Se pun ciupercile,se calesc pana scade complet  zeama,se adauga marar,patrunjel,sare,piper,se ia de pe foc.Se ung 2 cesti cu unt,se pune compozitia de ciuperci,se sparg cate 2 oua,se sareaza,se pun intr-o tava cu apa clocotita si se dau 4-6 min la cuptor.Se scot din cuptor si se toarna in jurul oualelor sosul alb preparat cu smantana.Se servesc din cestile in care au fost coapte.



Niciun comentariu: