Ingrediente 2 portii:
240 g muschi vitel fara os si grasime
Pt marinat:
1 lingura otet
1 catel usturoi pisat
½ lingurita mustar Dijon
Pt. pireul fasole:
425 g fasole alba conservata,clatita,scursa bine
2 catei usturoi pisati
½ ceasca ceapa tocata
ulei masline
½ lingurita salvie tocata
1 lingurita otet
sare
piper
fire tarhon
MDP:
Se taie muschiul in forma de medalion.Amesteci otetul,usturoiul,mustarul.Imbraci
medalioanele cu amestecul,lasi 30 min.Incingi o tigaie unsa cu ulei,calesti
ceapa la foc mediu 8 min.,adaugi
usturoiul mai lasi 1 min pe foc.Pui in blender fasolea,ceapa,salvia,usturoi,otet,sare,piper,omogenizezi.Pui
carnea pe gratar 7 min. intorcand o singura data.Servesti cu pireu de fasole
garnisit cu tarhon.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu