vineri, 19 decembrie 2008
Smochine si pere invelite in bacon
Ingrediente:
4 pere mici,curatate,injumatatite,scos cotorul
4 smochine coapte,injumatatite
200 ml vin alb
suc de la 1/2 limeta
50 g zahar
2 Linguri mustar de smochine/Dijon/ce ai
8 felii bacon
2 Linguri ulei masline
1 Lingura sirop artar
1 Lingura rozmarin uscat
sare si piper crapat,proaspat
Pregatire:
Torni vinul,sucul lamaie si zaharul intr-o oala mare.Pui 1/2 de pere sa se inmoaie.Iei de pe foc si lasi sa se raceasca in lichid.
Preancalzesti cuptorul la 200*C.Ungi fiecare 1/2 smochina cu un strat subtire mustar,acoperi cu 1/2 para si le infasori in bacon,pui in tava.
Presari ulei masline,sirop artar,presari sare,piper,rozmarin uscat.
Dai la cuptor 15-20 min.Servesti cu Brie.
Reteta aici:
Sensational Side-Fig and Pear Wraps
http://whatsforlunchhoney.blogspot.com/2008/10/sensational-side-fig-and-pear-wraps.html
Etichete:
alcool,
Aperitiv,
bacon,
Condimente,
Decembrie 2008,
lime,
mustar,
pere,
rozmarin,
sirop artar,
smochine,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu