sâmbătă, 6 decembrie 2008

Aperitiv cu ierburi si branza



Ingrediente pt 12 portii:

Pt crusta:

1 cana firimituri paine/pesmet
113 g parmezan ras
1 Lingura unt topit
1 lingurita rozmarin tocat

Umplutura:

900 g branza capra,simpla
3 oua
2 Linguri faina
2 Linguri lapte
1/2 lingurita patrunjel tocat
1/2 lingurita cimbru tocat
1/2 lingurita arpagic tocat
sare si piper

Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 175*C.
Pt.Crusta:amesteci toate ingredientele impreuna,pana sunt bine amestecate.
Presezi intr-o forma de 22 cm,coci 10 min,pana se rumeneste si e crocanta.

Pt.Umplutura:amesteci branza cu ouale,amesteci bine.
Adaugi restul ingred. amesteci.
Risipesti eventual spanac la baza crustei coapte,torni umplutura in crusta.
Coci la 175*C,pana cutitul inserat in centru iese curat,cca 45 min.
Daca folosesti branza cu ierburi si usturoi,omiti ierburile in aluat.

Reteta aici:

Chavrie® Herbed Cheesecake

http://www.chavrie.com/Recipes.aspx?Recipe=40

Niciun comentariu: