sâmbătă, 13 decembrie 2008
Moristi picante
Poti manca moristile la pranz alaturi de o salata,ca o gustare ,sau la cina cu o supa.Ies 8 felii.
Ingrediente:
1 cana branza degresata
1 ceapa mica
2 felii bacon,slab
1 cana patrunjel
1 1/2 cana faina integrala
1 1/2 cana faina alba
60 g margarina
1 cana lapte degresat
1 Lingura lapte in plus
seminte susan-optional
Pregatire:
1.Incalzesti cuptorul la 200*C.Tai ceapa,baconul si patrunjelul,le pui intr-un bol.
2.Cerni ambele feluri faina in bol mare.
3.Freci margarina in amestecul de faina,sa obtii un amestec faramicios fin.
4.Adaugi laptele,amesteci,obtii un aluat moale.
5.Intinzi aluatul intr-un dreptunghi de 30/23cm(pui putina faina sub aluat).
6.Ungi marginile aluatului,si deasupra cu laptele in plus.
7.Presari cu branza rasa,ceapa,baconul,patrunjelul.
8.Rulezi pe latura mare,ungi marginea cu lapte.
9.Presari semintele de mac/susan si tai 8 felii.
10.Asezi pe tava unsa,dai la copt 30-35 min,pe raftul din mijloc.
Reteta aici:
SAVOURY PINWHEELS
http://www.gofor2and5.com.au/recipes.aspx?c=3&a=329&n=171&rl=179
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu