vineri, 19 decembrie 2008

Stelute umplute cu pateu ciuperci si migdale



Ingrediente:

225 g aluat foitaj
pateu ciuperci-vezi reteta

Pregatire:

Dezgheti aluatul.
Faci pateul ciuperci-vezi reteta.
Cu o forma mare in stea,tai 2 buc pt fiecare stea.Ungi cu ulei hartia copt,sa nu se lipeasca.Preancalzesti cuptorul la 220*C.Pui stelele in tava,pui o lingurita de pateu in centru.Ungi marginile stelei cu apa,pui a doua stea deasupra,presezi usor marginile,repeti cu restul de aluat.Dai la cuptor 15-20 min,pana sunt aurii.

Pt Pateul ciuperci:


1 cana migdale,macinate
50 g margarina
200 g ciuperci,tocate
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita cimbru
1/8 Lingura piper alb
1/2 cana apa

Pregatire;

Topesti margarina,adaugi cimbrul,sotezi ciupercile.Adaugi apa,pt a putea gati un pic,asezonezi.Cand lichidul s-a injumatatit,iei de pe foc,adaugi migdalele,pasezi sa obtii o pasta fina.

Reteta aici:

Mushroom Pate filled Puff Pastry Stars

http://www.vegalicious.org/2006/12/04/mushroom-pate-filled-puff-pastry-stars/

Niciun comentariu: