vineri, 19 decembrie 2008
Stelute umplute cu pateu ciuperci si migdale
Ingrediente:
225 g aluat foitaj
pateu ciuperci-vezi reteta
Pregatire:
Dezgheti aluatul.
Faci pateul ciuperci-vezi reteta.
Cu o forma mare in stea,tai 2 buc pt fiecare stea.Ungi cu ulei hartia copt,sa nu se lipeasca.Preancalzesti cuptorul la 220*C.Pui stelele in tava,pui o lingurita de pateu in centru.Ungi marginile stelei cu apa,pui a doua stea deasupra,presezi usor marginile,repeti cu restul de aluat.Dai la cuptor 15-20 min,pana sunt aurii.
Pt Pateul ciuperci:
1 cana migdale,macinate
50 g margarina
200 g ciuperci,tocate
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita cimbru
1/8 Lingura piper alb
1/2 cana apa
Pregatire;
Topesti margarina,adaugi cimbrul,sotezi ciupercile.Adaugi apa,pt a putea gati un pic,asezonezi.Cand lichidul s-a injumatatit,iei de pe foc,adaugi migdalele,pasezi sa obtii o pasta fina.
Reteta aici:
Mushroom Pate filled Puff Pastry Stars
http://www.vegalicious.org/2006/12/04/mushroom-pate-filled-puff-pastry-stars/
Etichete:
Aperitiv,
cimbru,
ciuperci,
Condimente,
Decembrie 2008,
foitaj,
migdale
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu