vineri, 19 decembrie 2008

Rulada cu cocos



Ingrediente:

Pt foaie:

200 g biscuiti graham,pudra
1 Lingura cacao
1 lingurita cafea/nes-optional
lapte,cat e nevoie

Pt Umplutura:

3/4 cana cocos ras
1 Lingura zahar tos
1 lingurita unt


Pregatire:

Amesteci impreuna ingred. pt foaie,lasi deoparte.Adaugi lapte cat sa obtii un aluat neted.Intinzi aluatul pe hartie pergament,gros de 0,6 cm.Intinzi umplutura de cocos deasupra.
Rulezi usor foaia de aluat incepand de la latura mai scurta,cu ajutorul hartiei.Infasori in plastic,pui in congelator.Cand a inghetat,tai felii de 1 cm.Servesti rece,nu congelat.


Reteta aici:

Chocolate-cookie roll

http://dessertpro.blogspot.com/2008/05/chocolate-cookie-roll.html

Niciun comentariu: