sâmbătă, 13 decembrie 2008
Mini tarte cu ciuperci si branza
Ies cca 24 bucati.
Ingrediente:
450 g ciuperci cafenii(crimini),fara piciorus
2 Linguri unt
1 Lingura ulei ev. masline
2 lingurite cimbru proaspat
1 catel usturoi,pisat
1 Lingura otet balsamic
300 ml vin(1 pahar mic)
300 g aluat foitaj
150 g branza capra
100 g mascarpone
coaja si sucul unei lamai
arpagic pt decor
Pregatire:
1.Sotezi ciupercile la foc mare cu unt si ulei,cimbru si usturoi,cateva min,pana se rumenesc.
2.Cureti tigaia(de ce s-a prins) cu otet balsamic si vin,la foc mic spre mediu,pana tot lichidul s-a evaporat(cca 25 min),lasi deoparte.
3.Decupezi cercuri in aluat,pui in forme de mini briose,il intepi,sa nu creasca excesiv.
4.Amesteci branza,coaja si sucul lamaie pt toping.
5.Scobesti putin ciupercile(le inabusi in sosul de vin si otet) si pui deasupra amestecul de branza.Decorezi cu arpagic tocat si servesti.
Reteta aici:
Wine-Braised Mushroom Cups
http://www.antoniotahhan.com/2008/05/20/anything-wine-braised-goes/
Etichete:
alcool,
Aperitiv,
branza,
cimbru,
ciuperci,
Condimente,
Decembrie 2008,
foitaj,
otet balsamic,
sarbatori
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu