duminică, 14 decembrie 2008
Prajitura cu ciocolata alba si cocos
Pt Baza:
150 g biscuiti
50 g unt
50 g cocos
175 ml lapte condensat
Pt.Acoperit:
200 g ciocolata alba
jeleuri gumate/marshmallow
Pregatire:
Maruntesti biscuitii in faina,adaugi cocos,unt topit,lapte condensat si amesteci toate cu lingura.Distribui amestecul intr-o forma de chec.
Pui la frigider 1 ora.
In forma presari peste amestecul de biscuiti jeleuri taiate bucati,le acoperi cu ciocolata topita.Dai la frigider pt a se intari cel putin 4 ore.
Reteta aici:
Barrette al Cocco e Cioccolato Bianco
http://lacollinadellefate.blogspot.com/2008/05/barrette-al-cocco-e-cioccolato-bianco.html
Etichete:
biscuiti,
ciocolata,
cocos,
Decembrie 2008,
Desert,
jeleu,
lapte condensat,
Prajitura
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu