marți, 9 decembrie 2008
Bradut din stelute
Ingrediente:
700 g faina 00
1 ou
200 g zahar
200 g miere
1 praf sare
1 lingurita bicarbonat
ghimbir proaspat ras
scortisoara
Pregatire:
Amesteci toate ingredientele,lasi sa se odihneasca putin,intinzi o foaie de 6-7 mm si decupezi stelute de diferite marimi,inainte sa coci biscuitii faci in centru o gaura.Odata ce s-au copt decorezi delungul marginilor cu glazura alba(3-4 linguri apa la 100 g zahar pudra pt glazuri) si bombonele argintii. Dupa ce se usuca,infigi stelele de la mare la mic pe un betisor infipt intr-un burete (de la florarie).Nu uita sa pui o cometa in varful bradului.Inainte sa-l faci cadou il infasori in celofan si-l decorezi cu panglici colorate.
Reteta aici:
Albero di biscotti
http://www.saleepepequantobasta.com/2007/12/albero-di-biscotti.html
Etichete:
biscuiti,
Condimente,
Craciun,
Decembrie 2008,
Desert,
ghimbir,
glazura,
miere,
sarbatori,
scortisoara
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu