sâmbătă, 6 decembrie 2008

Peste cu ierburi si sos cremos de vin



Ingrediente:

4 fileuri-170 g buc,cod( ce vrei)
1 Lingura ulei masline
1 lingurita sare de mare
1/4 lingurita piper negru,macinat
2 Linguri faina
2 rosii,fara seminte,fin tocate
2 lamai mari,sucul(cca 1/4 cana)
1/4 cana vin alb
1/4 cana branza proaspata capra
1/4 cana crema branza degresata
1/4 cana frunze busuioc,tocat
1/4 cana patrunjel,tocat
ulei

Pregatire:

Ungi cu ulei o tigaie mare.Incalzesti uleiul la foc mare.Presari pestele cu 1/2 din sare,piper si faina.Il pui in tigaie cand uleiul e fierbinte.Il prajesti 3-4 min,pana e crocant,auriu si formeaza crusta.Il intorci si-l prajesti 2-3 min,pana nu mai e translucid in interior.Il scoti pe farfurie.
In aceiasi tigaie,pui rosiile,sucul lamaie,vinul si gatesti 2-3 min,pana rosiile incep sa se inmoaie si formeaza sosul.Adaugi branza,crema branza si restul de sare.Repui pestele in tigaie si presari busuioc.Servesti imediat.
Reteta aici:

Herbed Fish with Creamy White Wine Sauce

http://skinnychef.com/recipes/herbed-fish

Niciun comentariu: