vineri, 19 decembrie 2008
Regina budincilor
Ies 4 budinci individuale.
Ingrediente:
285 ml lapte
5 g unt
55 g paine alba(fara coaja)
15 g zahar pudra
coaja de la 1 lamaie
2 galbenuse
2 Linguri gem zmeura
2 albusuri
15 g zahar pudra,in plus
Pregatire:
Aduci laptele la punctul de fierbere,iei de pe foc,pui painea,untul,zaharul si coaja lamaie.Lasi sa se raceasca.
Bati crema galbenusurile apoi amesteci fara intrerupere cu laptele.Pui in 4 forme mici de sufleu.
Budinca e gata sa o dai la cuptor.
Coci in cuptorul preancalzit la 160*C,cca 20-30 min/pana s-a stabilizat destul.
Pui gemul intr-o tigaie mica,pe foc mic,amesteci sa se inmoaie,pui cu lingura peste budinca coapta.
Pui albusurile in bol si mixezi.Incet incorporezi zaharul in plus,bati sa se dizolve in bezea.
Pui bezeaua in fiecare budinca,faci o cupola.
Dai la cuptor cca 10-15 min,pana bezeaua se aureste.
Poti manca budinca rece,daca rezisti sa astepti.
Reteta aici:
Queen of Puddings
http://cookalmostanything.blogspot.com/2008/06/queen-of-puddings.html?showComment=1213339140000
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu