marți, 16 decembrie 2008
Bomboane cu ciocolata si cafea
Ingrediente pt 30 buc:
150 g ciocolata menaj 70%
250 ml smantana dulce(de frisca)
80 g ciocolata alba
2 lingurite cafea solubila
30 boabe cafea
Pregatire:
Pe baie apa topesti ciocolata menaj(o temperezi).O torni in 30 forme mici de Al,rasturnate cu susul in jos,lasi sa se usuce.Odata uscate ai cosulete f mici de ciocolata.
Incalzesti 6 linguri smantana in care dizolvi cafeaua solubila si ciocolata alba, si torni peste ciocolata alba,acoperi vasul cateva min,apoi amesteci bine pana ciocolate se dizolva.Umpli pana la 2/3 cosuletele de ciocolata.Apoi bati restul de frisca (fara sa adaugi zahar) si cu un cornet completezi cosuletele si decorezi cu o boaba cafea.
Reteta aici:
Chicche al caffè
http://www.saleepepequantobasta.com/search?q=Chicche+al+caff%C3%A8
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu