sâmbătă, 13 decembrie 2008
Gugelhupf din conopida
Ingrediente:
1 conopida medie(700 g)
100 g lapte
60 g unt+pt uns forma
50 g parmezan ras
30 g faina alba
3 oua
1 cub pt supa
nucsoara
sare
Pregatire:
Pui la fiert apa cu sare,adaugi conopida,fierbi acoperit cca 25 min.
O scoti pe o farfurie acoperita cu un strat dublu de hartie.
In tigaie topesti 30 g unt,adaugi conopida,o pasezi grosolan cu furculita,sarezi cu supa,pui nucsoara,tii la foc mic.Pregatesti un sos besamel gros din 30 g unt,faina si lapte,unesti repede cu conopida,amesteci energic,cu lingura lemn,obtii un amestec omogen,cremos,il tii pe foc 2-3 min.Iei de pe foc,pui parmezanul,lasi la racit.Ungi forma cu unt,de 1 litru,o pudrezi cu faina,coci la 180*C.
Bati 3 oua,pui sare,le incorporezi in amestecul de conopida,pui in forma,presezi usor,pui in cuptorul cald 45 min,pana se aureste deasupra.Rastorni dupa 12 min,servesti imediat.
Reteta aici:
Gugelhupf di cavolfiore
http://spilucchino.blogspot.com/2008/12/gugelhupf-di-cavolfiore.html
Etichete:
Aperitiv,
branza,
Condimente,
conopida,
Decembrie 2008,
nucsoara,
Supa
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu