luni, 22 decembrie 2008

Tarte de sarbatoare


Ingrediente:

200 g foi placinta
unt topit,pt uns

1 dovleac mic placintar,taiat cuburi 2 cm
3 Linguri ulei masline


50 g nuci
50 g merisoare
fulgi chilii,dupa gust
100 g branza albastra, vegetariana

Pregatire:

Faci tartele:incalzesti cuptorul la 160*C,tai foile in patrate,sa depaseasca usor marginile formei.Ungi fiecare foaie cu unt topit,suprapui cca 5-6 patrate,pt o tarta,fiecare foaie o pui in unghi cu cealalta sa obtii o stea.Coci 10-20 min,depinde de marimea pe care o faci,pana se auresc.Lasi deoparte.
Incalzesti cuptorul la 200*C. Asezi dovleacul copt in tarte,presari nucile,merisoarele si cativa ulgi ardei/chilli.Coci 10-15 min,pana se incalzesc,apoi pui deasupra bucatele de branza,dai la cuptor pt 5 min,pana se topeste branza.Servesti fierbinte.


Reteta aici:

Festive Filo Tarts

http://cherrapeno.blogspot.com/2007/11/festive-filo-tart.html

Niciun comentariu: