sâmbătă, 6 decembrie 2008
Mango proaspat murat
Ingrediente:
1 mango verde
sare dupa gust
boia iute,dupa gust
2 Linguri ulei susan
1/2 lingurita seminte mustar
1/4 lingurita seminte schinduf(Trigonella foenum)-optional
2 prafuri asafoetida
1/4 lingurita pudra turmeric
Pregatire:
1.Speli si tai mangi in bucati mici,cu/fara coaja,scoti samburele.
2.Adaugi sare si boia,dupa gust,amesteci bine.
3.Intr-o tigaie mica,la foc mediu,incalzesti uleiul.
4.Odata ce e fierbinte,adaugi semintele mustar,lasi pana fac zgomot.
5.Adaugi semintele schinduf si gatesti inca 30 sec.
6.Adaugi asafoetida si turmericul.
7.Amesteci si iei de pe foc.
8.Adaugi mango peste condimente si amesteci bine.
9.Pastrezi in frigider 4-7 zile.
Sfaturi:
1.Sfat pt sanatate:pt persoanele cu hipertensiune arteriala/alte probleme medicale,aceasta este varianta perfecte pt a folosi putina sare si 1/2 din cantitate de ulei.
2.Adaugi la sandwich-uri pt un plus de energie si un minunat rontait.
3.Insoteste perfect iaurtul cu orez,Chapatis si legumele.
Reteta aici:
Fresh Mango Pickle
http://showmethecurry.com/2007/12/06/fresh-mango-pickle/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu