sâmbătă, 13 decembrie 2008
Cotlete porc cu sos ciuperci
Ingrediente:
6 cotlete(113 g)
2 Linguri apa
1 cutie (400g)rosii cuburi,nescurse
1 cutie supa crema ciuperci
1/3 cana ceapa tocata
2 lingurite mustar Dijon
450 g ciuperci proaspete,feliate
1/4 lingurita sare
3 cani orez fiert
2 Linguri patrunjel tocat
Pregatire:
Ungi o tigaie teflon cu ulei,rumenesti cotletele pe ambele parti.Le scoti,lasi deoparte.Adaugi apa cureti ce s-a prins pe fundul tigaii,scurgi rosiile,pastrezi sucul;lasi rosiile deoparte.
Adaugi sucul,supa,ceapa,mustarul,ciupercile,sarea,amesteci bine.Repui cotletele in tigaie.Acoperi si fierbi la foc mic 30 min pana se inmoaie carnea.
Adaugi rosiile,le incalzesti bine.Combini orezul si patrunjelul.
Servesti cotletele cu sos peste orez.
Ies 6 portii.
Reteta aici:
Pork Chops Recipe
http://www.muchmenus.com/Pork_Chop_Recipes.htm
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu