sâmbătă, 6 decembrie 2008
Cotlet de porc la cuptor
Este foarte usor sa strici carnea,deci nu o gati mai mult decat trebuie,pt ca se usuca.
Ingrediente:
1/2 cana lapte
1/3 cana vin alb
1/4 cana faina obisnuita
1 lingurita pudra usturoi
1 lingurita sare
2 oua,batute
2 cani pesmet
4 Linguri ulei masline
6 cotlete porc
Pregatire:
Inainte sa incepi gatitul,preancalzesti cuptorul la 175*C.Dupa astaprepari ingredientele.Speli carnea,o usuci,o asezonezi cu usturoi, sare si piper.
Bati ouale intr-un bol mic.Treci cotletele prin faina,le dai prin ou si apoi prin pesmet,le acoperi bine.
Incalzesti uleiul si le prajesti pe fiecare parte sa fie maro-aurii.Le pui in tava le acoperi cu folie,le coci 1 ora.
Cat astepti sa se coaca,combini laptele,supa crema de ciuperci(nu a trecut-o in lista ingred.) si vinul alb,intr-un bol.Dupa o ora,acoperi cotletele cu amestecul de supa,inlocuiesti folia si mai coci inca 30 min.
Reteta aici:
Baked Pork Chop Recipes
http://www.porkrecipes2u.com/baked-pork-chop-recipes.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu