vineri, 19 decembrie 2008
Castraveti umpluti cu scoici
Ingrediente pt cca 60 buc:
4 castraveti mari de sera,curatati ,taiati felii de 2 cm,pe diagonala
10 scoici mari
1 rosie mare,fara seminte,cuburi fine
2 ardei grasi de diferite culori,cuburi fine(portocaliu si rosu,felia de castravete fiind verde)
2 ardei iuti.fara seminte,fin tocati
3 limete,sucul
1/4 cana coriandru fin tocat
1/4 cana ulei ev. masline
sare,dupa gust(poti pune piper)
Pregatire:
1.Scoti muschiul scoicilor,tai scoicile sa obtii 3 discuri din fiecare,apoi feliile in fasii si apoi in cuburi mici cca 0,6 cm.Pui cuburile intr-un bol mare,adaugi suc limeta,rosiile,ardeii,ardeiul iute,coriandrul,uleiul masline si sarea.Amesteci bine,acopericu un capac plastic/folie plastic,lasi in frigider peste noapte.
2.A doua zi inainte de servit,tai castravetele felii,sa obtii o cupa.Cand servesti pui 1/2 lingurita umplutura in fiecare.
Reteta aici:
Scallop Ceviche in Cucumber Cups
http://cooklikemad.com/2008/03/06/recipes-from-catering-blue-cheese-crackers-and-ceviche/
Etichete:
Aperitiv,
ardei gras,
castraveti,
chilli,
Condimente,
Decembrie 2008,
rosii,
scoici
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu