sâmbătă, 13 decembrie 2008
Covrigei fragezi
Ingrediente:
200 g faina 00
100 g unt
80 g zahar pudra
2 galbenusuri
1 praf sare
coaja unei portocale
Pt acoperit:
50 g zahar
30 g migdale tocate
Pregatire:
Intr-un bol pui untul,la temp. camerei,galbenusurile,zaharul coaja portocala,un praf sare si mixezi pana sunt perfect amestecate.Adaugi faina deodata,lucrezi cu spatula,pana e complet absorbita,nu mai mult.Formezi o painica,o infoliezi,dai la rece 1 ora cel putin.Intinzi aluatul de cca 1/2 cm gros si decupezi covrigeii.II presezi in amestecul de zahar si migdale,sa se acopere bine.Coci la 180*C,pana se auresc usor.
Pt ca sa nu-si piarda forma,dupa ce pui unii la cuptor pe ceilalti ii tii la rece.Dupa 15 min cand sunt foarte reci ii dai la copt.
Reteta aici:
Bretzel di pasta frolla
http://croce-delizia.blogspot.com/2008/12/semplici-biscotti-di-pasta-frolla.html
Etichete:
biscuiti,
Condimente,
Craciun,
Decembrie 2008,
Desert,
migdale,
portocale,
sarbatori
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu