sâmbătă, 13 decembrie 2008
Pui picant la cuptor
Ingrediente pt 4 portii:
85 g pui pt o portie
ulei vegetal
1/4 cana lapte batut
1/4 cana fulgi porumb
1/4 cana malai
2 Linguri faina
1 lingurita condimente foarte picante
1 lingurita pudra usturoi
1/2 lingurita paprika
1/4 lingurita ardei iute rosu/cayenne
1/4 lingurita sare
1/8 lingurita pudra mustar
4 jumatati piepti pui, fara piele si grasime(cca 113 g fiecare)
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 190*C.Ungi usor o tava patrata/hartie copt de 20-22cm,cu ulei vegetal.
Torni laptele batut intr-un bol.Intr-o punga mare,combini restul ingredientelor cu exceptia puiului.Pui carnea in lapte,intorci sa o acopere complet,apoi in punga sa se acopere complet cu condimente,agiti punga.Pui carnea in tava,repeti cu restul de carne ramasa.Ungi/pulverizezi cu ulei puiul deasupra.Coci 30 min,sau pana puiul nu mai e roz in centru si crusta e crocanta.
Reteta,info nutritional aici:
Spicy Oven-Fried Chicken
http://www.heartandstylewoman.com/healthysoulfoodreceipe.htm
Etichete:
chilli,
Condimente,
Decembrie 2008,
friptura,
fulgi porumb,
lapte batut,
malai,
mustar,
Pui,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu