sâmbătă, 13 decembrie 2008

Rondele ciocolata cu crema castane



Ingrediente:

150 g castane fierte si pasate
50 g zahar
1 Lingura rom
50 g ciocolata menaj rasa+50 g ciocolata menaj
100 g mascarpone
cacao


Pregatire:

Amesteci castanele,zaharul,romul,ciocolata rasa mare,branza, adaugi eventula putin zahar in functie de gust.
Topesti ciocolata pe baie apa/microunde,si imbraci fundul a circca 15 cupe de hartie mici ,rotindu-le usor sa se acopere cu ciocolata sa mai ramana 102 mm pana sus.Le dai la rece 15 min.Cand sunt solidificate,pui intr-un cornet de patiserie cu varful dantelat crema castane si umplii cu crema avand grija sa nu atingi marginile cupei.Poti sa pui crema dupa ce le scoti din forme.Pastrezi la frigider si inainte cu 15 min de servit le scoti din forme,presari cacao si servesti.

Reteta aici:

RICCI DI CASTAGNE E CIOCCOLATO

http://unfiloderbacipollina.blogspot.com/2008/11/un-riccio-per-una-riccia.html

Niciun comentariu: