vineri, 19 decembrie 2008
Ciuperci umplute cu carnati
Ingrediente pt 20 buc:
225 g carne din carnati picanti
225 g ardei gras rosu,cuburi f fine
1/2 ardei gras galben,feliat fin
1/2 cana ceapa rosie,fin tocata(125 ml)
2 Linguri busuioc proaspat,tocat(30 ml)
1 Lingura arpagic,tocat(15 ml)
1/2 cana crema branza moale,la temp. camerei(125 ml)
sare si piper,dupa gust
20 ciuperci medii,spalate,fara piciorus
1 Lingura ulei masline(15 ml)
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 190*C.
2.Incalzesti o tigaie mare,la foc mediu.Adaugi carnea,o rumenesti cca 3 min.Adaugi ardeii si ceapa,continui sa gatesti pana carnea se rumeneste afara,dar sa fie roz in interior.
3.Iei de pe foc,torni amestecul intr-o sita fina,deasupra altui bol,sa scurgi bine amestecul.Arunci grasimea.
4.Odata ce s-a racit carnea,o pui intr-un bol curat,pui busuioc,arpagic si crema branza,amesteci pana se combina.Asezonezi cu sare si piper.
5.Pui palariile ciupercilor in bol le amesteci cu ulei masline,sare,piper.
6.Aranjezi palariile in tava antiaderenta,pui cca 2 lingurite(10 ml)amestec carnati in fiecare palarie.
7.Scoti ciupercile din cuptor si le pui pe hartie absorbanta sa elimini grasimea in exces.Lasi sa se raceasca usor inainte de servit.
Reteta aici:
Sausage Stuffed Mushroom Caps
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=7825
Etichete:
Aperitiv,
ardei gras,
branza,
busuioc,
carnati,
ciuperci,
Decembrie 2008
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu