marți, 9 decembrie 2008

Tartine cu branza,merisoare,nuci, sirop artar



Ingrediente:

8 crackers/biscuiti sarati
80-90 g branza capra(proaspata)
4 merisoare mari
6 nuci
1 Lingura sirop artar

Pregatire:

Rumenesti usor nucile,le pui cateva min in cuptorul incalzit la 180*C.Lasi sa se raceasca le tai mare.
Speli,stergi merisoarele si le tai in sferturi/triunghiuri.
Pui intr-un bol nucile si merisoarele ,torni siropul artar.
Cu un cornet patiserie,decorezi biscuitii,apoi deasupra asezi nucile si merisoarele,servesti imediat.Pt o nota de final,poti picura sirop,dar sa fie f. rece,pt a nu fi prea lichid.


Reteta aici:

Tartine di caprino, cranberries, noci pecan e sciroppo d'acero

http://www.montag.it/comida/archives/cat_antipasti_stuzzicanti.html

Niciun comentariu: