marți, 9 decembrie 2008
Tartine cu branza,merisoare,nuci, sirop artar
Ingrediente:
8 crackers/biscuiti sarati
80-90 g branza capra(proaspata)
4 merisoare mari
6 nuci
1 Lingura sirop artar
Pregatire:
Rumenesti usor nucile,le pui cateva min in cuptorul incalzit la 180*C.Lasi sa se raceasca le tai mare.
Speli,stergi merisoarele si le tai in sferturi/triunghiuri.
Pui intr-un bol nucile si merisoarele ,torni siropul artar.
Cu un cornet patiserie,decorezi biscuitii,apoi deasupra asezi nucile si merisoarele,servesti imediat.Pt o nota de final,poti picura sirop,dar sa fie f. rece,pt a nu fi prea lichid.
Reteta aici:
Tartine di caprino, cranberries, noci pecan e sciroppo d'acero
http://www.montag.it/comida/archives/cat_antipasti_stuzzicanti.html
Etichete:
Aperitiv,
biscuiti,
branza,
Decembrie 2008,
merisoare,
nuci,
sarbatori,
sirop artar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu