vineri, 19 decembrie 2008
Melci cu sos de usturoi,vin,turmeric
Ingrediente pt 2 portii:
1 cutie escargot/melci,scursi
4 catei usturoi,tocati
1 Lingura unt
2 Linguri ulei ev. masline
1 lingurita turmeric
50 ml vin alb sec
1 priza cimbru proaspat
1 lingurita patrunjel tocat
1 lingurita suc lamaie
2 lingurite parmezan ras
sare si piper,dupa gust
Pregatire:
Incalzesti uleiul si untul in tigaie,sotezi usturoiul pana se inmoaie,cca 2 min.Adaugi melcii,turmeric,suc lamaie,cimbru si patrunjel,sotezi pana melcii se incalzesc destul,cca 2 min.Pui vinul,asezonezi cu sare,piper.Servesti melcii cu partunjel tocat deasupra si parmezan ras.Acest aperitiv merge bine cu paine calda crocanta,italieneasca.
Reteta aici:
Escargot in garlic, turmeric and white wine sauce
http://www.finestchef.com/escargot_recipe.htm
Etichete:
alcool,
Aperitiv,
branza,
cimbru,
Condimente,
Decembrie 2008,
melci,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu