luni, 8 decembrie 2008
Spuma de somon
226 g crema branza,moale
1 cana maioneza
2 plicuri gelatina simpla
1/4 cana apa calda
1 cutie supa crema de telina
3 tije telina,tocate
1 ceapa medie,tocata
226 g somon conserva
Pregatire:
Amesteci branza,maioneza,somonul,ceapa si telina.
Bati cu mixerul la vit. medie 3-4 min,amestecul de branza.Cu cat incorporezi mai mult aer,spuma va fi mai fina.
Intr-un bol mic dizolvi gelatina in apa calda,lasi deoparte.
Incalzesti amestecul de gelatina,il pui in supa.
Adaugi amestecul supa in amestecul de branza,mixezi bine.
Torni in forma si racesti cateva ore/peste noapte.
Scoti din forma,servesti cu biscuiti-crackers,cruditati,etc.
Nota:
Este util sa intinzi un pic de maioneza in forma,inainte de a pune spuma.Aceasta previne lipirea spumei de forma.Pt a scoate din forma,treci un cutit pe marginea formei,apoi pui intr-un vas cu apa calda pt cateva min.Daca nu o poti scoate intreaga,o scoti si o amesteci in bol si o numesti sos somon.
Reteta aici:
Spectacular Salmon Mousse
http://www.marxfoods.com/about/Salmon-Recipes
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu