vineri, 19 decembrie 2008

Oua umplute cu ghimbir si curry



Ingrediente:

6 oua fierte
2 lingurite pudra curry
putin ardei iute rosu
1 ardei iute verde/rosu,f fin tocat
2 lingurite suc lamaie/limeta
1 lingurita ghimbir proaspat,fin tocat,facut pasta
1/3 cana parti egale smantana(fermentata) si maioneza
sare de mare si piper negru macinat proaspat
patrunjel/coriandru pt garnisit

Pregatire:

Incepi sa pregatesti ouale.Le pui in oala le acoperi cu apa rece.Aduci la fiert,fierbi cateva min,iei de pe foc,lasi acoperit 15 min.Le pui in apa cu gheata.
Combini curry sucul lamaie/lime,ardeiul,ghimbirul.Adaugi smantana si maioneza,asezonezi cu sare,piper.Cureti ouale le tai pe lungime,scoti galbenusul,il pisezi si-l pui in amestecul de smantana si maioneza.
Pui in pos/cornet,umplii ouale,decorezi cu patrunjel,servesti.

Reteta aici:

Devilled Curried Eggs
http://foodandspice.blogspot.com/2007/07/devilled-curried-eggs.html

Niciun comentariu: