miercuri, 10 decembrie 2008
Prajitura cu branza diferita/japoneza
Ingrediente:
6 oua
140 g zahar
1 lingurita praf copt
50 g unt
250 g branza proaspata
100 ml smantana dulce(de frisca)
2 Linguri suc lamaie
60 g faina
20 g amidon porumb
Pregatire:
Intr-un bol amesteci branza cu untul,zaharul,sucul lamaie si smantana,adaugi galbenusurile,apoi faina cernuta cu amidonul si praful copt.
Bati albusurile spuma tare,le incorporezi de sus in jos sa nu se lase,in celalalt amestec.
Torni amestecul intr-o forma rotunda de 24 cm si coci pe baie apa(apa sa fie pana la 1/2 formei) la 160*C,80 min.
Reteta aici:
Cheese cake diverso
http://www.cookaround.com/yabbse1/blog.php?b=4294
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu