vineri, 12 septembrie 2008
Vinete umplute cu dovlecei si orez
Ingrediente:
2 vinete,taiate in lungime
1 ceapa,tocata
1 dovlecel(zucchini),tocat
1 morcov,cuburi
1 1/2 cana orez fiert
1 Lingura cimbrisor proaspat
1 Lingura ulei masline,+
sare
piper
Optional:parmezan/asiago pt presarat
Pregatire:
Preancalzesti la 175*C.Scobesti vanata si lasi 0,5-1 cm grosimea peretilor.Presari cu sare piper,pui la scurs pe un prosop hartie,pt 15 min.In acelasi timp,incalzesti 1 lingura ulei in tigaie si sotezi ceapa,morcovii si dovleceii.Le amesteci cu orezul si cimbrisorul si mai lasi 1 min pe foc.
Cand vanata s-a scurs bine,ungi coaja cu ulei si o coci 5 min,sa se inmoaie.O umplii cu legumele sotate si amestecate cu orez si cimbrisor,presari branza,coci 5 min pana umplutura se incalzeste.Le poti face si pe gratar.
Reteta aici:
Zucchini and Rice Stuffed Eggplant
http://coconutlime.blogspot.com/2007_06_01_archive.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu