marți, 2 iunie 2009

Rulada carne in varza


Ingrediente:

300 g piept pui
100 g sunca cruda
4 fileuri hamsie/ansoa
1 ou
2 Linguri arpagic uscat
100 g bulgur
1 varza mica creata/Savoy cabbage
sare


Pregatire:

Desfaci frunzele,le fierbi 10 min in apa sarata.
Fierbi bulgurul dupa instructiuni.Gatesti la foc mic,pana apa e absorbita,lasi sa se raceasca.
Macini carnea,sunca,fileurile ansoa,pui in bol.Adaugi arpagicul,bulgurul,oul,aseonezi dupa gust cu sare,amesteci.
Cand varza e rece,le pui una in prelungirea celeilalte sa obtii o suprafata continua,mai mare. Pui umplutura in centru,rulezi ,infasori in fileurile hamsie si legi cu sfoara bucatarie.
Pui carnea in oala mare,acoperi cu apa rece,aduci la fiert,fierbi 45 min.Scoti din oala,scurgi f bine.Servesti feliata.

Reteta aici:

Meatloaf in savoy cabbage leaves

http://www.jphpk.gov.my/English/chickenrecipes.htm

Un comentariu:

Laborator Informatica Aplicata spunea...

buna,
Trimite-mi un mail deoarece vreau sa iti propun ceva.
Mersic,
Adrian