vineri, 5 iunie 2009
Telina coapta cu 20 catei usturoi
Ingrediente 4 portii:
8 tije telina,taiata diagonal,buc. de 1 cm
20 catei usturoi,taiati pe 1/2 in lungime
2 Linguri ulei masline
2 Linguri frunze telina tocate
Fleur de sel,sare de mare,dupa gust
Pregatire:
1.Preancalzesti cuptorul la 180*C,pui gratarul/raftul in mijloc.
2.Pe o hartie copt combini telina,usturoiul,uleiul,sare.
3.Coci cca 10 min,amesteci si coci inca 10 min.Presari cu telina tocata si portivesti gustul.
4.Servesti cu carne la gratar.
Reteta aici:
Celery Roasted with 20 Cloves of Garlic
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=8407
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu