Ingrediente:
1 cana amaranth(seminte)
1 catel usturoi,tocat fin/pisat
1 ceapa medie,fin tocata
3 cani apa/supa vegetala
sare de mare/sos soia,dupa gust
sos iute,dupa gust
Decor:2 rosii prunisoare
Pregatire:
Combini amarantul,usturoiul,ceapa si supa in oala de 2 litri,fierbi,reduci focul si fierbi acoperit,la foc mic,cca 20 min,pana lichidul e aproape absorbit.
Amesteci bine.In cazul in care amarantul nu e destul de moale(trebuie sa fie crocant)fierbi usor,amestecand des,pana se ingroasa,cca 30 sec.Adaugi sare/sos soia,dupa gust.
Adaugi cateva picaturi sos iute si decorezi cu rosii tocate.
Reteta aici:
Amaranth "Grits"
http://chetday.com/amaranth.html
vineri, 5 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu