vineri, 5 iunie 2009
Pui in stil frantuzesc/Bois Boudrain
Ingrediente 4 portii:
225 g ceapa tocata(esalota)
113 g ulei masline
113 g otet
sare+6 boabe piper negru
60 g ketchup
113 g rosii tocate
2 lingurite sos worcester
2 Linguri asmatui tocat
2 Linguri frunze ceapa/arpagic tocat
4 Linguri tarhon tocat
carne pui
Pregatire:
1.Amesteci ingred impreuna pt sos(pe foc).
2.Prajesti puiul pana e auriu si crocant il tai bucati mici,asezonezi,asezi pe platou servire.
3.Cat e fierbinte torni sosul,lasi sa se raceasca.
4.Chiar inainte servit,decorezi cu crengute tarhon,asmatui,arpagic si coriandru.
Reteta aici:
Bois Boudrain
http://www.itv.com/Lifestyle/Food/RosemaryShrager/Recipes2008/TX36BoisBoudrain/default.html
Etichete:
asmatui,
Condimente,
friptura,
Iunie 2009,
Pui,
rosii,
sos worcester,
sosuri,
tarhon
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu