vineri, 5 iunie 2009
Telina gratinata cu friptura in crusta alune si maghiran
Ingrediente:
250 g telina
100 g conopida
supa
branza afumata,rasa
150 ml smantana grasa
sare,piper
nucsoara
unt
4 felii cotlet porc
2 oua
60 g alune macinate
maghiran proaspat
ulei
Pregatire:
Fierbi conopida in supa cca 10 min.Feliezi cu razatoarea/mandolina telina.Incalzesti untul in bol,pui un strat felii telina,adaugi o lingura supa si smantana,branza rasa,sare,piper,nucsoara.Repeti pana termini. Adaugi felii conopida desupra cu putina smantana,sare,piper,nucsoara si branza.Coci 20-25 min la 200*C.Sarezi si piperezi carnea.Tai maghiranul si-l amesteci cu oul batut si alunele.Treci carnea prin faina si apoi prin amestecul de ou si alune,prajesti in ulei.
Reteta aici:
Celery Gratin
http://almondcorner.blogspot.com/2008/05/celery-gratin.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu