sâmbătă, 6 iunie 2009
Salata pui cu menta
Ingrediente:
300 g carne tocata pui
3-4 catei usturoi,tocati
3 Linguri ceapa(esalota) tocata/ceapa verde
2 lingurite lemongras fin tocat
5 felii ceapa rosie
2-5 ardei iuti
1 Lingura orez
sos peste
o mana frunze menta
Pregatire:
Usuci,prajesti orezul pana incepe sa-si schimbe culoarea(fara ulei).Iei de pe foc si-l macini in mojar cu pistil,pastrezi.
Incalzesti putin ulei in wok la foc mediu/mare,adaugi lemongrasul si 1/2 din esalote si prajesti 1 min.
Adaugi usturoiul dupa 30 sec pui carnea.Amesteci constant.
Adaugi sosul peste si ardeii,amesteci si asezonezi.
La final adaugi frunzele menta si orezul,amesteci si servesti.
Reteta aici:
Chicken and Mint Salad (Laab Kai)
http://www.jphpk.gov.my/English/chickenrecipes.htm
Etichete:
ceapa rosie,
chilli,
Condimente,
Iunie 2009,
lemongras,
menta,
orez,
Pui,
Salate,
sosuri,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu