marți, 2 iunie 2009
Bame picante
Ingrediente:
Pt amestecul chili:
1 lingurita seminte coriandru,pisate in mojar cu pistil
1 Lingura seminte chimen,pisate in mojar
2 lingurite paprika
1 Lingura pudra usturoi
1 lingurita fulgi chili
Combini toate ingred in bol.
Bamele picante:
2 Linguri ulei vegetal
1,100kg carne tocata vita
1 sticla bere neagra
1 ceapa ,tocata
2 catei usturoi,tocati
1 ardei rosu iute,tocat
bame feliate de 1 cm gros
amestecul chili:
1-2 ardei iuti,conserva(in functie de cat de iute vrei)
1 cutie(400 g)rosii cuburi
2 cani supa vita putin sarata
1 cutie fasole rosie,scursa,limpezita
1/4 legatura coriandru,toci tijele,cureti frunzele
sare,piper
Pregatire:
Pt Bamele picante:
1.Incalzesti 1 Lingura ulei la foc mediu spre mare,in tigaie de fonta.
2.Pui carnea in tigaie,gatesti pana se evapora umezeala si de rumeneste.
3.Scurgi orice grasime,torni 1/2 din bere,cureti resturile de pe fundul tigaii.
4.In oala separata adaugi restul ulei,ceapa,usturoiul,ardeiul,bamele,le sotezi la foc mediu-mare.
5.Adaugi amestecul picant si ardeii conservati,amesteci.
6.Torni restul bere,cureti de pe fund ce s-a prins,pui carnea in oala.
7.Adaugi rosiile si supa,aduci la fiert.
8.Pui capacul peste oala,reduci focul si fierbi la foc mic.
9.Dupa 1 ora,adaugi fasolea si tijele coriandru.
10.Gatesti 1/2 ora la foc mic.
11.Asezonezi cu sare,piper,iei de pe foc,decorezi cu frunzele coriandru.
Reteta aici:
Okra Chili
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=9749
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu