Ingrediente:
1 cana seminte amaranth
2,5 cani apa
1 Lingura ulei masline
1 buchet spanac/frunze tinere amaranth
2 rosii,decojite,tocate
225 g ciuperci,feliate
1,5 lingurita busuioc
1,5 lingurita oregano
1 catel usturoi tocat
1 Lingura ceapa,tocata
sare de mare si piper,dupa gust
Pregatire:
Pui amarantul in apa fiarta,aduci la fiert,reduci focul,acoperi si fierbi la foc mic 18-20 min.
Cat fierbe,cureti spanacul si-l fiarbi pana e moale.Pui rosiile in apa fiarta,decojesti,toci.Incalzesti uleiul la foc mediu,pui usturoiul si ceapa.Le sotezi cca 2 min.Adaugi rosiile,ciupercile,busuiocul,oregano,sare,piper si 1 lingura apa.Scurgi si tai spanacul,il adaugi la celelalte.Gatesti inca 10-15 min,amesteci rar.Pasezi usor rosiile cand e gata.
Amesteci sosul in amatanthul fiert sau pui deasupra cu lingura.
Reteta aici:
Amaranth with Spinach Tomato Mushroom Sauce
http://chetday.com/amaranth.html
vineri, 5 iunie 2009
Mancare cu amaranth si sos
Etichete:
amaranth/stir,
busuioc,
ciuperci,
Condimente,
Iunie 2009,
Mancare,
oregano,
rosii,
spanac,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu