Ingrediente 1 paine:
500 g faina
1 plic drojdie uscata
1 Lingura zahar
1 lingurita sare
1 varf cutit chimen macinat
1 varf cutit coriandru macinat
15 g untura porc
2 oua
pregatire:
Pui faina in castron,adaugi drojdia,condimentele,untura,1/4 ml apa calduta se toarna peste ele,adaugi ouale,framanti aluatul.Lasi 1/2 ora la dospit,framanti inca o data si lasi iar 1/2 ora la dospit.Framanti din nou,intinzi.Incalzesti cuptorul la 220*C,ungi o forma pizza,pui aluatul,ridici marginile usor in sus pe peretii tavii,intepi cu furculita de mai multe ori.Se acopera si se da la copt 20-25 min.
Reteta producator
miercuri, 3 iunie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu