sâmbătă, 6 iunie 2009

Salata pui cu paste,spanac si sparanghel


Ingrediente:

225 g paste fundite/farfale
450 g sparanghel,taiat de 5 cm lungime
450 g piept pui,fasii
1 lingurita condimente grecesti uscate
1 Lingura+1/4 cana ulei masline
1 Lingura coaja lamaie
6 Linguri suc lamaie
3/4 lingurita sare
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita zahar
1/2 cana marar tocat
4 cani/113 g fr.spanac tanar
1/2 cana ceapa rosie,felii
1/2 cana feta,faramitata

felii lamaie

Pregatire:

Fierbi pastele dupa instructiunile pachetului,adaugi sparanghelul in ultimile 3 min.Scurgi,clatesti,racesti.
Presari puiul cu condimentele.Intr-o tigaie teflon,incalzesti 1 Lingura ulei masline,la foc peste mediu.Adaugi puiul,il intorci o data,pana e facut cca 7-8 min.Lasi carnea sa stea 10 min,feliezi de 1 cm gros.
In bol amesteci urmat. 5 ingred.si restul ulei,pui mararul.Amesteci spanacul cu 3 linguri dresing,il pui pe farfurie.Adaugi pastele,sparanghelul,puiul,ceapa si restul dresing,amesteci.Pui deasupra spanacului,presari feta si decorezi cu lamaie.

Reteta aici:

Bow-Tie Chicken Salad

http://cookkatie.blogspot.com/2008/05/more-pasta-salad-bow-tie-pasta-salad.html

Niciun comentariu: