vineri, 5 iunie 2009
Semilune cu migdale/nuci
Ingrediente:
240 g faina
60 g unt
80 g lapte
1 ou
8 g drojdie
200 g migdale/nuci
200 g zahar
0,4 g cardamom
sare,dupa gust
Pregatire:
Incalzesti laptele,adaugi drojdia,sare,oul,untul si faina cernuta,faci aluatul.Lasi la crescut 1-1,5 ore,imparti in 30 bile mici de cca 2 cm grose.Pui umplutura in mijlocul fiecaruia,pliezi,lipesti marginile. Decorezi cu un model si coci 30 min la 160-180*C.Pt umplutura macini nucile prajite si amesteci cu zaharul in proportie de 1:1.
Reteta aici:
Sheker Bura
http://slis.cua.edu/ihy/sp2000/cuisines/dessert.htm
Etichete:
biscuiti,
cardamom,
Condimente,
Desert,
Iunie 2009,
migdale,
nuci
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu