vineri, 5 iunie 2009

Piure conopida


Ingrediente 6 portii:

1 ceapa,tocata
1/4 cana unt
1 conopida medie,taiata bucati
4 catei usturoi
3 cani lapte
sare,piper,dupa gust

Pregatire:

1.In oala mare,la foc mediu,inmoi ceapa in 30 ml/2 Linguri unt.
2.Adaugi conopida,usturoiul,laptele.Asezonezi cu sare,piper,aduci la fiert.
3.Reduci focul,acoperi si fierbi delicat pana conopida e moale,cca 15 min.
4.Scurgi bine,pastrezi lichidul pt alt uz.
5.In robot pasezi conopida cu restul de unt 30 ml/2 Linguri si nu mai mult de 60 ml(1/4 cana) din lichidul de fierbere,ajustezi gustul.
6.Servesti cu:porc,vita,pui.

Reteta aici:

Cauliflower Puree

http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=8403

Niciun comentariu: