vineri, 5 iunie 2009
Piure conopida
Ingrediente 6 portii:
1 ceapa,tocata
1/4 cana unt
1 conopida medie,taiata bucati
4 catei usturoi
3 cani lapte
sare,piper,dupa gust
Pregatire:
1.In oala mare,la foc mediu,inmoi ceapa in 30 ml/2 Linguri unt.
2.Adaugi conopida,usturoiul,laptele.Asezonezi cu sare,piper,aduci la fiert.
3.Reduci focul,acoperi si fierbi delicat pana conopida e moale,cca 15 min.
4.Scurgi bine,pastrezi lichidul pt alt uz.
5.In robot pasezi conopida cu restul de unt 30 ml/2 Linguri si nu mai mult de 60 ml(1/4 cana) din lichidul de fierbere,ajustezi gustul.
6.Servesti cu:porc,vita,pui.
Reteta aici:
Cauliflower Puree
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=8403
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
conopida,
friptura,
Iunie 2009,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu