miercuri, 3 iunie 2009
Paine la gril cu fasole,rosii cu ierburi si carnati in bacon
Ingrediente 6 portii:
1/3 cana/80 ml ulei masline
200 g carne grasa porc afumata/speek ,cuburi
1 ceapa,fin tocata
1 catel usturoi,fin tocat
1/4 cana/3 Linguri sirop artar
1/4 cana/3 Linguri melasa neagra
2 Linguri sos worcester
1/2 cana/6 Linguri sos rosii/ketchup
1/4 cana/3 Linguri sos picant brun
800 g fasole alba(conserva) scursa
6 felii paine /blat pizza
rosii la gratar cu ierburi,pt servit
Pregatire:
1.Incalzesti 2 linguri ulei in tigaie mare,la foc mediu,pui carnea/ speek si gatesti 2-3 min pana incepe sa fie rumena,apoi adaugi ceapa si usturoiul si gatesti 2 min.Adaugi siropul artar, melasa si sosurile cu 100 ml apa si amesteci bine.Asezonezi dupa gust,reduci focul la mic si gatesti 15 min pana siropul se ingroasa,devine siropos.Adaugi fasolea,incalzesti bine.
2.Ungi painea cu restul ulei.Incalzesti gratarul,apoi prajesti painea usor pana e crocanta.
3.Servesti fasolea pe felii mari de paine,cu carnati inveliti in sunca si rosii cu ierburi.
Reteta aici:
Bean trenchers
http://www.taste.com.au/recipes/4278/bean+trenchers
Etichete:
Aperitiv,
fasole,
Iunie 2009,
Paine,
Porc,
rosii,
sirop artar,
sos worcester,
sosuri,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu