miercuri, 3 iunie 2009
Supa cu brocoli si cartofi
Ingrediente 4 portii:
3 Linguri ulei masline
3 cepe,tocate
2 catei usturoi,tocati
6 cani supa pui/vegetala/apa
2 cartofi mari,rasi
1 brocoli,taiate tijele(nu le arunci),desfacut in buchetele
sare
piper
1 praf mare nucsoara
1 cana branza cheddar rasa
Pregatire:
1.Pui la foc mediu-mare o oala de 4 litri,pui uleiul.
2.Cand e fierbinte,adaugi ceapa,o sotezi pana se inmoaie.
3.Adaugi usturoiul,sotezi inca 1 min,adaugi supa,cartofii rasi si tulpinile brocoli.
4.Asezonezi cu sare,piper si fierbi la foc mic pana sunt moi si cartofii incep sa se rupa.
5.Adaugi nucsoara,ajustezi gustul si pasezi cu blenderul.
6.Reancalzesti supa si adaugi buchetelele de brocoli pastrate si branza.
7.Fierbi la foc mic cca 5 min,pana branza se topeste si brocoli se inmoaie si sunt verde stralucitor.
8.Servesti calda.
Reteta aici:
Broccoli and Potato Soup
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=8038
Etichete:
branza,
brocoli,
cartofi,
Condimente,
Iunie 2009,
nucsoara,
Supa,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu